Culinaire Vreugde voor Iedereen

♡ Snelle Samosa Chaat ♡ Dit is ene onbeschroomd cheat-recept voordat den populaire

♡ Snelle Samosa Chaat ♡ Dit is ene onbeschroomd cheat-recept voordat den populaire plusteken lekkere Samosa Chaat. Ik weet noch hoe ie met jullie zit, maar ik wil dat mijn chaat ene snel bijgerecht is plusteken noch hoeft te wordt gekookt zonder den smaakwaarneming ter ramp te brengen! Alles (exclusief samosa) is ter den zaak gekocht. Jou hebt nodig: -> Samosa – Ik vind dat den samosa’s ter Punjabi-stijl ie uitgelezene werken (patatkraam of airfry)> kohinoorjoy Pindi chana aloo veeg wegens den plaatje te zien. Ik heb ie van asda > Tamarindesaus > Groene chutney (optioneel) > Rode chilisaus > Muntyoghurt (jouw kunt ter den zaak gekochte raita/muntsaus usances – ik gebruikte overgebleven cacik) > Toppings – fijngehakte uien (veeleer stopteken maar noch heb ik noch), tomaten (zonder pitjes) plusteken komkommers (zonder pitjes) > Kerks Sev > Granaatappel plusteken koriander voordat versiering 1. Kattebak den samosa plusteken breek hem, zodra hij is afgekoeld, ter uitgestrekte stukken. 2. Verwarm ie chana-zakje totdat ie warm is plusteken ik hou ervan wegens den saus lichtjes te droogmaken, voeg ene ietsje zoutig zoals smaakwaarneming toe. 3. Snijd alle toppings subtiel. 4. Verachtelijk ter dit volgorde – Samosa > chana > toppings > yoghurt > sauzen > sev > versiering 5. Serveer plusteken geniet ervan x

gerelateerde artikelen

Back to top button