Culinaire Vreugde voor Iedereen

♡ Turkse uien ♡ Ik kon er geen voldoende van krijgen waarna ik zoals Antalya ging.

♡ Turkse uien ♡ Ik kon er geen voldoende van krijgen waarna ik zoals Antalya ging. Ie wasgoed ie eerste watten ik moest trachten te maken. Zulk eenvoudigs, maar zeker den moeite waard. Er zijn geen porties of ene precies recept plusteken jij kunt zeker toevoegen/wegdoen watten jij maar wilt. Probeer ie ooit plusteken laat mij weten watten jij ervan vindt! RECEPT 1. Snijd den uien zo dun mogelijk. 2. Wasgoed ter zeer koud water plusteken wrijf ie wasgoed met jij handen wegens den sterke uiensmaak te wegdoen. 3. Indien jij tijdstip hebt, laat zij dan zo lang mogelijk ter smeltwater weken. 4. Laat wasgoed uitlekken. 5. Voeg sumak plusteken zoutig zoals smaakwaarneming toe. 6. Voeg ene scheutje citroensap toe. 7. Voeg verse peterselie of dille toe. 8. Optioneel, maar jij kunt gedroogde munt toevoegen. Ik vind ie zowel wieg wegens er muntsaus aan toe te voegen. 9. Voordat ene ietsje pit kun jij watten paprikapoeder toevoegen. 10. Meng wasgoed plusteken serveer. Indien u ie van tevoren maakt, kunt u ie ter ene luchtdichte verpakking wegzetten plusteken ter den koelkast wegzetten. Geniet van x

gerelateerde artikelen

Back to top button