Culinaire Vreugde voor Iedereen

Aardbeienbalsamico kipsalade OF, huis medegedeeld: vrijdagavond

🍓🥗 Aardbeienbalsamico Kipsalade 🥗🍓 OF, huis medegedeeld: vrijdagavond den koelkastsalade opruimen! 😆 Ie wasgoed tijdstip wegens den slaatje op te maken diegene ik vroeger dit week had schoongemaakt. Den aardbeien moesten zowel gegeten wordt! Watten verse mozzarella plusteken eentje eenvoudige zelfgemaakte balsamicovinaigrette toegevoegd, plusteken daarginds heb jij hem! Den kip heb ik zo op ie stookinrichting gebakken met eentje willekeurige smaakmaker diegene ik had. Voordat den vinaigrette heb ik olijfolie, balsamicoazijn, look, zoutig plusteken peper toegevoegd aan eentje glazen pot plusteken inderdaad geschud! ✨Landon hielp mij met ie opeten van den mozzarella, aardbeien plusteken den kip! Ik ben zowel dol op dit Rosé-wijn diegene ik erbij aldiusa heb gevonden, ie is den perfecte droogte diegene ik lekker vind, noch overdreven zoetsmakend plusteken slechts $ 5,99. Watten is jij favoriete methode wegens producten aan ie staart van den week op te tradities? Klein weekend! 🎉

gerelateerde artikelen

Back to top button