Culinaire Vreugde voor Iedereen

Aldi-actie! Ik probeerde dit week vooruit te denken plus ging van den week shoppen inst

🛒 Aldi Hapjes! 🛒 Dit week geprobeerd vooruit te denken & doordeweeks gaan shoppen ter positie van wachten totdat dit weekend! Swipe ➡️➡️➡️ wegens te zien watten ik nog meer ter den winkelwagentje gooide! 😳🍷🕯️🥓🍺 Dit is watten ik van project ben: 🔹Chips voordat den lading salsa diegene ik ter stulp heb. Serieus, ik zei tegen mijzelf dat ik geen salsa meer moest kopen, maar waarna zag ik dat den speciaal geselecteerde salsa verde weer verscheen plus moest wordt ingeslagen! Plus wie vermag nee zeggen tegen queso onbeschreven? 🔹Gemalen kalkoenvlees plus selderij voordat buffel-chili 🔹Kippenvleugels met botten omdat mijn man dit zelf wil maken ter positie van den deur uit te gaan 🔹Meer driekleurige tomaten uit opbergblik voordat pasta met kippenworst 🔹Bruschetta voordat Bruschetta Chicken (bekijk mijn stories voordat recept!) 🔹Naamafroeping Kipworst omdat dit hoewel weken noch meer op voorraad waren, dus pakte hem terwijl ik kon! 🔹M&M’s (zuiver) plus amandelschors voordat ie maken van kersttraktaties! 🔹Flatbreads voordat Flatbread Friday, coming up! 🔹Pastaringen omdat ie mij wieg oningewijde voordat mijn man wegens te loeren of zij nipt zo lekker zijn indien ie werkelijke werkgelegenheid. Hij lijkt noch opgewonden. 😆 🔹 Monterey jack voordat kip enchiladas 🔹 Zoete aardappelen & brussels waren ter den aanbieding! Ik ben den laatste tijdstip re geobsedeerd om Brussel! Zoete aardappelen voordat eentje bladpanmaaltijd of voordat hartige welstand gebakken zoete aardappelen 🔹 Cranberries & jalapenos voordat eentje dip-voorgerecht voordat Thanksgiving! 🔹 Popcornkip voordat soirees met buffelwildvleugels 🔹 Zowel nog watten wijn erop gegooid, eentje seizoenskaars met trio lonten ter den reukzin “eerste sneeuwen”, eentje speeltje voordat Landon & spek! 🥓

gerelateerde artikelen

Back to top button