Culinaire Vreugde voor Iedereen

Indien jij weet hoe jij ene “mooie” kiek van enchiladas kunt maken, laat ie mij weten. Watten zij

Indien jij weet hoe jij ene “mooie” kiek van enchiladas kunt maken, laat ie mij weten. Watten zij aan schoonheid missen, maken zij 10x ja te smaakwaarneming. Dit zijn howsweeteats Cheesy Pork Enchiladas met 10 minuten durende Smoky Enchilada-saus plus zij zijn ZO lekker. Wij hadden ene restje gerookte varkensschouder te den vriezer ligt, watten dit batch bovenmatig lekker maakte. Ik volg ie recept met overgebleven varkensschouder (~ 3 kopjes)… plus heb knoflookpoeder tweedehands mits ik geen verse look heb. Met dit hoeveelheid varkensvlees heb ik 10 enchiladas geproduceerd plus dit te twee wegwerpbare aluminium blikjes van 9×7 verdeeld. Ik heb er vanavond één geproduceerd plus den tweede ingevroren voordat ik ging likken, zodat ik hem nog ene avond mits avondeten schenkkan usances. Verschillend stappen zij iedereen te ene ovenschaal van 9×13 inch. Wegens bevroren te zieden, ontdooit u ie liefst ene nacht te den koelkast plus bakt u vervolgens vrijwel 30 minuten op 350 graden of totdat den kaas is gesmolten plus ie midden is opgewarmd. . .

gerelateerde artikelen

Back to top button