Culinaire Vreugde voor Iedereen

Apenbrood, neem er 2. Dit is alles watten ik wil leegeten, dus ie vergt terughoudendheid wegens te maken

Apenbrood, neem er 2. Dit is alles watten ik wil leegeten, dus ie vergt terughoudendheid wegens ie maar één keer vanaf week te maken. Dit wasgoed VEEL gemakkelijker dan den vorige keer… plus fair verwoord smaakte ie mij huis vergelijken met ie maken van zelfgemaakt deeg. Ik heb 1 bevroren brooddeeg 12 uur (eentje nacht) te eentje ingevette broodvorm te den koelkast ontdooid. Ruk ie vervolgens 2 uur vóór ie toebereiden uit den koelkast wegens op kamertemperatuur te komen. Daarna bleef ik stukjes doormidden snijden totdat ik eentje heleboel kleine hapjes kreeg. Bestrijk elke hap met kaneelsuiker (~ 2 theelepels kaneel te 1 kopje suiker gem te eentje kom of ritssluitingszak) plus positie den stukjes te dezelfde broodvorm diegene ik gebruikte wegens ie deeg te smelten (met eentje reserve scheutje niet-voorraadspray ). Zodra alhoewel ie deeg op zijn positie zit, smelt u eentje half stuk boter te den magnetron plus roert u er eentje half kopje bruine suiker vanwege. Giet den boter/bruine suiker overheen ie deeg plus positie ie te eentje oven van 350 graden totdat ie gaar is. Den mijne duurde te totaal 50 minuten, waarbij den laatste 15 minuten bedekt waren met folie, omdat den blootgestelde stukken zoals mijn smaakwaarneming iets te duister werden. Op verzoek van Tom heb ik eentje glazuurmotregen van melk plus poedersuiker voordat den bovenzijde vervaardigd. . .

gerelateerde artikelen

Back to top button