Culinaire Vreugde voor Iedereen

Appels op 3 omgangsvormen: met saus, leer plusteken gedroogd. Wij moesten veel appels maken

Appels op 3 omgangsvormen: met saus, leer plusteken gedroogd. Wij hadden veel appels wegens te gewoontes plusteken raad ooit wie ene hele taart zullen hebben opgegeten indien ik hem had geproduceerd (🙋🏻‍♀️). Daarom werden ter positie daarvan ene twee taartalternatieven getest. Den puree worden uiteindelijk mijn favoriet van den drietal (plusteken den gemakkelijkste/snelste). . . Moes: gewoonte ene verhouding van 1/2 kopje water voordat elke 4 kopjes geschilde plusteken gehakte appels plusteken laat op ie vuur sudderen totdat zij zacht zijn. Zet ie vuur uit plusteken pureer – mijn staafmixer wasgoed hier volmaakt voordat. Voeg zoals smaakwaarneming suiker (1 lepel vanaf keer) plusteken kaneel (1 theelepeltje vanaf keer) toe. . . Fruitleer: idem recept indien den puree, maar voeg aan ie einde van ie vuur 1 el versregel citroensap vanaf 4 kopjes verse appels toe. Giet plusteken spreid ene dunne verachtelijk (1/8-1/4 inch) uit op ene siliconenmat (ik vond ie moeilijk wegens dit portie uniform te krijgen). Kattenbak op 170 graden totdat ie “leert” (dit duurde VEEL langer dan ie recept zei… dus ik heb ie waarschijnlijk te dik gedaan). Ik ben noch zeker van mijn totale baktijd, omdat ik halverwege moest pauzeren wegens ie avondeten ter den oven te toebereiden. Ie wasgoed echter minstens 3-4 uur. . Chips: ik gebruikte geschilde appels op niveau 3 van mijn verwende chef-mandolinesnijder… plusteken gooide zij gaandeweg ter ene klein ietsje ananassap wegens bruin wordt te voorkomen. Jij wilt noch veel vochtigheid, want dat zullen den droogtijd verlengen. Strooi er kaneel zoals smaakwaarneming overheen plusteken handelen ie ter den kom. Ik heb ruwweg 24 uur lang op “gemiddelde” ventilatorsnelheid gedehydrateerd. . .

gerelateerde artikelen

Back to top button