Culinaire Vreugde voor Iedereen

BBQ Sandwiches verklarend Sloppy Joe’s. Wij vermelden dit hier BBQ, ik weet onvervalst noch waarom,

BBQ Sandwiches verklarend Sloppy Joe’s. Wij vermelden dit hier BBQ, ik weet onvervalst noch waarom, ie slaat nergens op! Ie moeten iets uit Wisconsin zijn. 🤪Huis beroemd indien Sloppy Joe’s! Ie recept van mijn moeder… eet dit ofschoon zo lang ik mij schenkkan herinneren! Ik heb eentje enorme verviervoudigde batch vervaardigd. Den tweede voordat thuis plus den tweede voordat eentje vriendin diegene netwerken eentje kindje heeft gekregen. Zowel heerlijk wegens vooraf te maken voordat feestjes! Hier is ie recept: 1 pond rundergehakt 1/2-3/4 kopje ketchup 2 eetlepels gele mosterd 1 opscheplepel witten azijn 1/4 kopje water 1 opscheplepel suiker Zoutig plus peper 2 eetlepels gedroogde gehakte ui (of verse ui) Fijngehakte groene paprika (optioneel) Bruin gehakt plus laat ie vettig uitlekken. Voeg den overige ingrediënten toe plus laat sudderen totdat den groenten gaar zijn. Serveer op broodjes. Swipe ➡️ voordat ingrediëntenfoto ➡️ Ik vind den mijne lekker, gegarneerd met jalapenopeper. Manlief eet hem graag met eentje schijfje Amerikaanse kaas. 😃 Laat mij ter den reacties weten hoe jij dit noemt? BBQ of Sloppy Joe’s? (Ik weet ofschoon dat ik noch den meerderheid ben, maar weliswaar wieg!🤣)

gerelateerde artikelen

Back to top button