Culinaire Vreugde voor Iedereen

Bic Mac Tacos Ik heb vanavond den viral vervaardigd plusteken zij waren zo lekker! Mijn man EN Todd

🍔🌮 Bic Mac Tacos 🌮🍔 Ik heb vanavond den viral vervaardigd & zij waren zó lekker! Mijn man EN peuter waren er dol op! Recept is van moribyan. Hier zijn mijn aanpassingen: Ik gebruikte kleine tortilla’s ter inhoud van eentje fajita. Ik had geen trek ter den saus, dus heb ik gewoon eentje twee augurken fijngehakt. Zeker toegevoegd aan den rotatie! Zij zijn echter hevig vettig (te vooruitzien), dus weeskind voorzichtig tijdens ie kokerij! Voordat ik zij serveerde, legde ik zij op eentje met keukenpapier gestoffeerd lichtreclame. Watten is eentje verfrissend recept dat jouw recentelijk hebt geprobeerd? Laat ie mij weten ter den reacties!

gerelateerde artikelen

2 Opmerkingen

  1. I still just cannot wrap my head around putting raw ground meat directly on a tortilla. 😂 But they look so good.

  2. We have a smoker, we’ve been smoking all the meats but our new favorite is chicken wings 😍

Back to top button