Culinaire Vreugde voor Iedereen

Blueberry Muffin Energy Bites Ik vind ie heerlijk wegens hiervan eentje batch te maken voordat te mijn m

🫐☕Blueberry Muffin Energy Bites 🫐☕ Ik maak er graag eentje batch van voordat te mijn ochtendkoffie, zij zijn eentje massaal ontbijt of vluggertje! Huis nog, breng zij zoals jij vrienden of gezin voordat eentje levensgebeurtenis of berg zij op ter jij vriezer voordat eentje straks tijdstip! Ingrediënten: 1 kopje gerolde haver 1 kopje snelle haver 1/2 kopje amandelboter 1/2 kopje honing (of agave, ik gewoonte eentje mix van beide) 1 zak van 3,5 oz gedroogde bosbessen 1/4 theelepeltje zoutig 1/2 theelepeltje kaneel 1 tl vanille 1 el chiazaad 1 el lijnzaad ➡️ Swipe voordat ingrediënten pic! Alle ingrediënten vind jij te aldiusa (zonder dat ik lokale honing gebruikte 🍯) Meng alle ingrediënten voort elkander, zet vrijwel 30 minuten ter den koelkast plus vorm er balletjes van. Maakt vrijwel 20-24 opbollen. Bewaar ter eentje container of ter ritssluitingszakken. Voeg zoals inherent smaakwaarneming meer of minder chiazaad plus vlas toe! Mits zij te plakkerig zijn, voeg dan meer haver toe. Mits zij te verdord zijn, voeg dan nog eentje ietsje honing/agave toe! Dit zullen zowel massaal zijn indien jij eentje kleintje verwachten! Ik maakte zij voordat ik Landon kreeg plus bewaarde zij ter den vriezer. Geweldige gemakkelijke energie!

gerelateerde artikelen

Back to top button