Culinaire Vreugde voor Iedereen

Boodschappenvolgenveloppen Ik heb alhoewel mijn boodschappenvolgenveloppen voordat 202 vervaardigd

๐Ÿ›’โœ‰๏ธ Boodschappenvolgenveloppen โœ‰๏ธ๐Ÿ›’ Ik heb alhoewel mijn boodschappenvolgenveloppen voordat 2022 vervaardigd! ๐Ÿ—“๏ธ๐Ÿฅ‚ Ik ben vorig klas met dit systeem begonnen omdat ik mijn boodschappenuitgaven wilde bijhouden. Ik hield mij noch aan eentje vast budget, ik wilde gewoon weten hoeveel ik uitgaf, zodat ik wijzigingen kon verraden. ๐Ÿ’ฐ Dit is watten ik doen: Onder elke boodschappenreis bewaar ik ie bonnetje plusteken schrijf vervolgens op den omhulsel van den envelop watten ik heb uitgegeven plusteken waar. Vervolgens wordt den prent erin opgehouden. ๐Ÿงพ Ik wasgoed er noch volmaakt ter, ik heb waarschijnlijk noch precies alles opgeschreven ๐Ÿ˜ฌ maar ie hielp mij doorhebben hoeveel wij uitgaven. Jouw denkt misschien dat dit ie tegenovergestelde is van budgetteren…dat is omdat ie zo is! Ie is eentje volgsysteem, geen budgetteringssysteem. Plus daarom is ie geen perfecte uitkomst plusteken zou ie noch voordat iedereen werken. ๐Ÿ˜… Ik probeer vast te liefhebben aan $ 450 vanaf maand, maar nogmaals, ginds zijn wij flexibel mee. Somwijlen is ie lager plusteken somwijlen is ie hoger, horig van den maand. Vorig klas kwamen wij ter viertal maanden slechts onder den $ 450 hierbinnen, dus ik moeten mijn budget afstemmen of mijn uitgaven afstemmen! ๐Ÿ’ธ Hoe dan zowel, dit is gewoon iets dat ik doen, wegens mijzelf onder controle te liefhebben plusteken mijn boodschappenuitgaven onder te liefhebben. Misschien vermag dit werkwijze jij promoten! ๐Ÿค— Hoe vasthouden jij jij boodschappenuitgaven onder? Laat ie mij weten ter den reacties!

gerelateerde artikelen

Back to top button