Culinaire Vreugde voor Iedereen

Buffalo Chicken Meatball Salad Aka, alles watten ik ter mijn koelkast kon vinden, werp ie weg

Buffalo Chicken Meatball Salad Tegenstelling, alles watten ik kon vinden ter mijn koelkast, ter ene kom gegooid! Den gehaktballetjes zijn gewoon Aldi buffelkip bevroren gehaktballetjes. Ene twee weken geleden waren zij ene speciale boodschap. Zij vormen ene volmaakt prote voordat salades! Ik kookte den gehaktballetjes ter mijn airfryer plus gooide zij vervolgens ter meer BWW milde saus. Den surplus van den salade-ingrediënten: Gemengde groenten (fijngehakt) Avocado Rode ui Fetakaas Ranchdressing Den volgende dag voegde ik zowel toe: overgebleven spaghettipompoen, tomaten plus koriander. Lust!

gerelateerde artikelen

Een commentaar

  1. Sometimes those kinds of salads are the best salads. 👏

Back to top button