Culinaire Vreugde voor Iedereen

Caprese Courgette Quesadilla Dit wasgoed zo lekker, ik heb letterlijk ie schoolbord afgelikt! Wij

🥒🍅 Caprese Courgette Quesadilla 🍅🥒 Dit wasgoed zo lekker, ik heb letterlijk ie schoolbord afgelikt! Wij maken vrijwel elk weekend quesadilla’s, dus ik denk dat ik ie dit keer ooit zullen veranderen! Dit is watten ik deed: Kattebak den courgette plusteken rode ui ter olijfolie, voeg zoutig plusteken peper toe. Monteer den quesadilla ter ene licht ingevette pan: tortilla, geraspte mozzarellakaas, gebakken groenten, balsamicoglazuur, nog ooit geraspte mozzarellakaas plusteken nog ene tortilla. Kook totdat zij aan elke zijde goudbruin zijn. Top met caprese salade plusteken meer balsamicoglazuur. Ik heb gisteravond den caprese salade vervaardigd: Gehakte druiventomaatjes, verse mozzarella, rode ui, verse basilicum, gehakte look, olijfolie, balsamicoazijn & zoutig & peper. Met verse avocado zullen ie zowel heerlijk zijn! Ik heb dit gewoon ene ietsje onderbrak mekaar gegooid, dus laat ie mij weten mits jou vragen hebt of mits jou ie ooit probeert! 🤤

gerelateerde artikelen

Back to top button