Culinaire Vreugde voor Iedereen

Caprese Dip Ik maak nu jaren dit geweldige crackerpasta plusteken ie is eeuwig

🌿🍅 Caprese Dip 🍅🌿 Dit geweldige crackerspread maak ik nu jaren plusteken ie is eeuwig ene welslagen! Plusteken supermakkelijk zowel! Neem dit mee zoals jou volgende samenkomst plusteken laat mij weten hoe snel ie gaat! Ingrediënten: ◻️ Roomkaas, zacht of gewoonte opgeklopt 🍅 Roma-tomaten, ter blokjes ⚪ Verse mozzarella, ter blokjes (optioneel) 🌿 Verse basilicum, chiffonade gesneden 🫒 Olijfolie, onder voorliefde hoge kwaliteit ✨ Oude balsamicoazijn (of balsamicoglazuur) Verkavelen den roomkaas op ene eetbord of schelp. Garneer met romatomaten, verse mozzarella plusteken verse basilicum. Besprenkel met olijfolie plusteken balsamicoazijn/verglaassel. Dat is ie! Ie is noch nodig wegens vanaf se te meten, maar ik gewoonte 230 ml roomkaas plusteken ene kogelrond mozzarella van normale universum plusteken ruwweg 2 tomaten. Maar zoals ik eeuwig zeg: 🥖 Geniet ervan met jou favoriete cracker of knapperig brood! 🌱 Schalm ie ooit uit plusteken gewoonte ene met smaakstoffen doordrenkte olijfolie! Dit keer gebruikte ik ene met basilicum doordrenkte zonnebrandolie diegene mijn schoonzus had plusteken dat wasgoed ie zowel 🔥 Laat ie mij weten ter den reacties indien jou ie probeert! 🤍

gerelateerde artikelen

Back to top button