Culinaire Vreugde voor Iedereen

Cheesy Courgette Taco Skillet Heb jij courgette uit den tuin? Dit is ag

🧀🥒Cheesy Courgette Taco Skillet 🥒🧀Heeft u courgette uit den tuin? Dit is eentje geweldige wijze wegens ie te usances! Van mijn buurman kreeg ik dit enorme courgette, ik gebruikte vrijwel 3/4 ervan voordat dit recept. Dit recept is van confessionsofafitfoodie plus ie is heerlijk! Super lekker! ✨Recepten zijn nu gelinkt te mijn profiel!✨ Harmonie aan prepped_with_bek voordat ie voorstellen van dit recept aan mij! 🤤 Opmerkingen: •Uiteindelijk heb ik ie vlees voorgerecht bruin geproduceerd, ie vettig afgetapt plus daarna den ui plus paprika erin gedaan •Ik gebruikte wildtreeofficial taco-kruiden, vrijwel 1,5 el, maar jij kunt elke gewenste taco-kruiden usances •Wij voegen den kaas indien topping te positie van overheen ie hele schotel •Ik heb ie gegarneerd met kant-en-klare guacamole (makkelijk!), tomaten plus jalapenos. Mijn man vond ie lekker met zure slagroom. Den tweede keer dat ik dit maakte, zullen ie zeker noch den laatste zijn!

gerelateerde artikelen

Back to top button