Culinaire Vreugde voor Iedereen

Chili Limoen Garnalen Taco’s Met Romige Koriander Limoen Slaw Den enige keer dat ik ie noch neem

🌶️🌮 Chili Limoen Garnalen Taco’s Met Romige Koriander Limoen Slaw 🌮🌶️ Den enige keer dat ik geen fatsoenlijke plaatje maak van mijn leegeten, blijkt ie maaltijd GEWELDIG! 😅 Indien manlief zegt: “heb jou opgeschreven watten jou hebt gedaan?”, Weet jou dat ie GOED wasgoed! Voordat den garnalen: Kruiderij rauwe garnalen royaal met pittige chili-limoenkruiden. Dit spul komt van (dankzij ie lidmaatschap van mijn zuster 😉), maar jou kunt elk type chili-limoenmengsel usances. Kattenbak den garnalen ene twee minuten aan elke ze totdat zij gaar zijn. Voordat den romige koriander-limoenslaw: Combineer ie volgende te ene blender (ik gebruikte mijn nutri-bullet) Ik heb noch feitelijk gemeten, dus gewoonte jou gezondheidsbevorderend verstand! 1/2 kopje zure slagroom Handvol koriander Vruchtensap van 3 limoenen 1 theelepeltje gehakte look 1/2 theelepeltje komijnzaad Ene twee potjes jalapenos Zoutig zoals smaakwaarneming Meng den dressing plusteken voeg toe aan den bereide koolsla. Indien jou nog dressing overheen hebt, voeg dan meer zure slagroom toe wegens reserve saus voordat den taco’s te maken! Stel taco’s samen plusteken geniet ervan! Ik heb Sriracha toegevoegd voordat reserve kick! Vertel mij te den reacties hoe jij jou recepten ie liefst bewaart? Digitaal of handgeschreven? Ik geef den voorliefde aan ene ouderwetse receptenkaart!

gerelateerde artikelen

Back to top button