Culinaire Vreugde voor Iedereen

Den line-up voordat onze favoriete comfortmaaltijd: spaghetti. Ik maak ie zelden vanaf ie start

Den line-up voordat onze favoriete comfortmaaltijd: spaghetti. Ik maak ie zelden van start totdat staart op dezelfde dag – te positie daarvan is ie eentje voorraadkast/diepvriesmaaltijd. Ik probeer eeuwig gebruind rundergehakt plusteken gehakte ui te segmenten van 1 pond te den vriezer te hebben. Super veelzijdig plusteken bespaart tijdstip plusteken warhoop. Den Kraft-spaghettidoos wordt exclusief tweedehands voordat ie Italiaanse kruidenpakketje dat den saus maakt. Verschillend werp ik den noedels weg (verspillend… ja… maar zij zijn gewoon noch lekker) plusteken gewoonte ik eentje opbergdoos van eentje huis soort. Ik had vanavond geen spaghettinoedels meer, dus moest ik helaas mijn bucatini prijsgeven. Zowel nog eentje knoflookbroodje uit den vriezer vervaardigd voordat meer koolhydraten. Geen ruimte voordat salade vanavond. . . Ingrediënten voordat 1 pond pasta: 2 pakjes Italiaanse smaakstoffen uit 2 dozen Kraft Spaghetti • 2 blikjes tomatenpuree van 150 gram • 1 pond gebruind rundergehakt plusteken ui • 1 pond spaghettinoedels • knoflookzout zoals smaakwaarneming. . Kook den pasta volgens den indicaties op den verpakking. Voeg te uw gebruikte plusteken geleegde pastapot of koekepan ie gebruinde rundergehakt, den ui plusteken den tomatenpuree toe. Kook op middelhoog vuur lopend 2 minuten. Gewoonte eentje van den lege oogopslagen tomatenpuree plusteken voeg 24 oz water (ter waarde van 4 blikjes) plusteken beide pakjes Italiaanse smaakstoffen toe. Laat tenminste 5 minuten sudderen plusteken voeg dan zoals smaakwaarneming knoflookzout toe voordat u ie serveert. Ik heb vanavond te veel gezouten 🫠 – doen watten ik zeg, noch watten ik doen. Ie wasgoed echter nog steeds behoorlijk juist! . .

gerelateerde artikelen

Back to top button