Culinaire Vreugde voor Iedereen

Den naam is noch overdreven. Recept “Den Liefste Bolognese” uit . Ie is noch haha

Den naam is noch overdreven. Recept “Den Liefste Bolognese” van bonappetitmag. Ie is noch moeilijk, maar ie kost veel tijdstip (uren…), dus ik maak dit immer te ene driedubbele portie, zodat ik ie vermag invriezen voordat toekomstige doordeweekse maaltijden. Ik volg ie recept op ene twee afwijkingen na. Ik pureer werkelijk den ui/wortels/selderij omdat ik geen stukjes wil, ik verdubbel louter den hoeveelheid pancetta totdat 8 oz totaal (omdat ie te ene verpakking van 10 oz zit), 1-2% te positie van volle melk, plusteken Pinot Grigio voordat den droge witten wijn. Ik gebruikte mijn grootste pan plusteken kookte dit zowel op ene hogere temperatuur (tussen rustig sudderen plusteken licht kokerij) voordat den vloeistofreductie. Mits ik dit drievoudige batch op ene “over plusteken toe bubbel of twee” soort warmte had lijdzaam, zullen ie 10 uur hebben geduurd wegens te reduceren. Traditioneel wordt ie geserveerd met pappardelle-noedels, maar omdat daarheen eieren te zitten, heb ik te positie daarvan campanelle tweedehands. . .

gerelateerde artikelen

Back to top button