Culinaire Vreugde voor Iedereen

Den ultieme avocadotoost! Eentje snufje van alle smaakstoffen, besprenkeld met bol

🍞🥑Den ultieme avocadotoost! 🥑🍞 Eentje snufje smaakstoffen, besprenkeld met balsamicoglazuur plus gegarneerd met cherubatomaatjes! 🤤 Den balsamico verglaassel is helaas ene speciale verkrijging dus zodra ik hem terugzie laat ik ie weten! Tussen ie verglaassel plus den alleskruiden… waarschijnlijk mijn twee favoriete items voordat ie transformeren van gerechten plus sprankjes! Plusteken ik ben dol op dit cherubijn nstomatoes 🍅 zij zijn omvangrijk wegens zo vrijwel alles mee te investeren of te usances voordat ene salade. Ie zijn den lekkerste tomaten uiteindelijk! Plusteken ik ontvang nagenoeg nooit ene slechte tomaat, noch één! Uitgezonderd ik zij laat verpesten, watten nooit gebeurt! Ik raad aan wegens watten meer poen aan dit tomaten uit te geven, den smaakwaarneming maakt alles was! . . . . .

gerelateerde artikelen

Back to top button