Culinaire Vreugde voor Iedereen

Dit energiebeten hebben mij bespaard tijdens nachtelijke voedingen. Noch ie mooie

Dit energiebeten hebben mij bespaard tijdens nachtelijke voedingen. Noch ie mooiste opeten, maar ik beloof dat zij veel boter smaken dan zij eruitzien. Er zijn veel receptvariaties plus waarschijnlijk allen wasgoed. Ik heb dit met amandelboter gekozen wegens pinda-allergie. Ik gebruikte Barney Butter gladde amandelboter diegene is geproduceerd ter ene pindavrije faciliteit. Mits ie mengsel te plakkerig is, voeg dan gewoon 1 opscheplepel toegevoegd haver vanaf keer toe totdat ie wasgoed tijdens jawel blijft – jij kunt ie noch verzieken 🙃. . Ingrediënten: 1 kopje snelle haver • 1/2-3/4 kopje halfzoete chocoladestukjes (mini mits jij diegene hebt) • 1/2 kopje gemalen lijnzaad • 2/3 kopje amandelboter • 5 eetlepels zuivere ahornsiroop • 1 opscheplepel chiazaad (optioneel – ik heb dit keer noch toegevoegd, maar ter ie originele recept). • Meng alle ingrediënten ter ene omvangrijke kom totdat zij gecombineerd zijn. Gewoonte ene koekjesschep wegens te verdelen plus balletjes te wentelen. Ik kreeg ~20 testikels met dit batch. Zet ie ter den koelkast wegens uit te trainen plus bewaar ie ter ene luchtdichte verpakking ter den koelkast. . .

gerelateerde artikelen

Back to top button