Culinaire Vreugde voor Iedereen

Dit is eentje hergebruikte maaltijd van mijn Nashville Hot Chicken-resten uit ie recept. Schuiflade

Dit is eentje hergebruikte maaltijd van mijn Nashville Hot Chicken-resten uit ie recept van grandbabycakes. Gisteravond hadden wij broodjes plus vandaag hadden wij salades. Ik denken dat ik ie lekkerder vond op den salade – ik gebruikte ie Fresh Express zonnebloemkrokant gesneden saladepakket. Ie heeft eentje zoete uienvinaigrette diegene hevig wasgoed smaakte via den pittige kip. Omdat ie den eerste keer wasgoed dat ik dit recept maakte, ben ik noch veel afgeweken. Ik heb 4 kipfilets tweedehands diegene ik met mijn deegroller heb platgeslagen (positie den kip ter gallon-ritssluitingszakken wegens te voorkomen dat rauwe kip overal terechtkomt) wegens zij tenue te maken totdat dezelfde uitgebreidheid. Ik had geen karnemelk, dus maakte ik mijn inherent met eentje verhouding van 1 kopje melk totdat 1 lepel witten azijn. Ik bakte den gepaneerde kip zowel slechts ruwweg 2-3 minuten vanaf ze ter den zonnebrandolie plus bakte zij daarna ter den oven op 350 graden totdat den inwonende temperatuur 165 wasgoed. Ie duurde ruwweg 20 minuten ter den oven. Ik wou dat ik den kip op watten keukenpapier uit den zonnebrandolie had gelegd, omdat den bodems eentje ietsje vochtig werden ter den oven – lesuur geleerd. Voordat dit hoeveelheid kip zullen ik zowel maar eentje halve portie saus maken… Ik had veel overheen. Ik heb den gekoelde sprankjes ter den oven op 350°C lopend ~10-15 minuten opgewarmd. . .

gerelateerde artikelen

Back to top button