Culinaire Vreugde voor Iedereen

Dit zijn scones met chocoladeschilfers. Ik volg haar recept plus gebruiksaanwijzing haastigheid precies

Dit zijn sallysbakeblog scones met chocoladeschilfers. Ik volg haar recept plus gebruiksaanwijzing haastigheid precies – ene twee opmerkingen/uitzonderingen: . •Ik sub vetvrij half plus half voordat den zware slagroom. Noch omdat ik zij noodzakelijkerwijs “gezonder” probeer te maken… maar ik had ie overheen te den koelkast plus probeerde er gewoonte van te maken. . •Ik handelen zowel geen van den optionele suikerstappen. Den scones zijn noch superzoet, dus den toegevoegde suikerlaag (of ie nu gaat wegens voorgebakken suiker of poedersuiker na ie likken) zullen noch overdreven zijn. . •Ik rasp geen bevroren boter… Ik snijd den koude boter gewoon te stukjes ter inhoud van ene opscheplepel plus gewoonte mijn deegsnijder totdat ik stukjes boter ter inhoud van ene erwt ontvang. Twee vorken of twee messen zullen netwerken zo ja werken. . •Mijn baktijd is ~18 minuten… maar dit hangt voltooid van hoe jou den scones vorm/inhoud geven. Voordat den zekerheid zullen ik wegens te par ene timer op 15 minuten zetwerk. . .

gerelateerde artikelen

Back to top button