Culinaire Vreugde voor Iedereen

Dus ben ik weloverwogen afgeweken van den zeer specifieke indicaties wegens mijn waterreservoir NIET te vol te maken

Ik ben dus bewust afgeweken van den zeer specifieke indicaties wegens mijn cupcakebeslag NIET te vol te uitrichten (ik weet welnu huis 🤦🏻‍♀️ maar ik heb maar 1 cupcakevorm plus wilde geen 2 batches maken)… watten resulteerde ter cupcakes diegene overheen den zoom morsten plus waren onmogelijk uit den pan te komen zonder te breken. Zoooo, ik heb er cakepops van vervaardigd. Ik heb ie recept voordat gele verjaardagscupcakes van sallysbakeblog tweedehands – hevig lekker (vul zij dolletjes noch te vol indien jouw huwelijk cupcakes wilt 🙃). Wegens den cakepops te maken, heb ik eentje halve portie van haar recept voordat vanille-botercrèmeglazuur vervaardigd plus dit aan den verkruimelde cupcakes toegevoegd totdat zij indien eentje kegel samenklonterden. Ik had ie noch allen nodig – jouw wilt noch te veel verglaassel ter eentje cakepop. Ik vormde er balletjes van, liet zij eentje uur invriezen, zette zij op eentje stokje plus doopte zij ter gesmolten chocolade-amandelschors. Ik gebruikte eentje trucage wegens zij te droogmaken wegens met eentje schare kleine gaatjes ter den bodem van eentje strafgevangenis te prikken. Zo kunnen zij uitharden plus hebben zij geen vlakke plek. Ik heb ie versierd met witten reep motregen plus hagelslag. . .

gerelateerde artikelen

Back to top button