Culinaire Vreugde voor Iedereen

Dus ik eet nog steeds mijn Memorial Day-pastasalade. Zonder wetenschappelijke reden hebben wij u

Dus ik eet nog steeds mijn Memorial Day-pastasalade. Zonder wetenschappelijke reden gebruikten wij den 7-dagenregel voordat sprankjes waarna wij opgroeiden… plusteken vandaag is ie dag 7. Watten ik mij noch realiseerde, is hoe lekker den pastasalade zullen zijn mits hij gem worden met eentje werkelijke salade! Ie is klein wegens sprankjes te hergebruiken, zodat jou noch ie instinct hebt dat jou steeds weer idem eet… Ik bedoel, hoeveel pastasalade kun jou te eentje week nuttigen? Ik had gisteren eentje uitgestrekte oogst slaatje/spinazie/boerenkool uit mijn tuin… plus ik heb gehakte sjalot, kerstomaatjes plusteken eentje minibolletje burratakaas toegevoegd 🤗. Geen toegevoegd saladedressing omdat dit vanwege den pastasalade is gem (maar voeg toe indien nodig). . .

gerelateerde artikelen

Back to top button