Culinaire Vreugde voor Iedereen

Ene bordje moeder’s lasagne terwijl den kleine eentje tukje doet! Ik weet dat dit noch hevig ap is

Ene bordje moeder’s lasagne terwijl den kleine eentje tukje doet! Ik weet dat dit geen hevig smakelijke kiek is, maar ik wil gewoon zeggen… Ik ben zo ontzettend erkentelijk voordat alle voedselgeschenken diegene wij hebben ontvangen nadat wij met eentje pasgeboren kindje uit ie ziekenhuis kwamen! Wij hebben eentje tal serieus geweldige mensen diegene onzerzijds steunen. Mits jouw iemand wetenschap diegene te dit moeilijke tijden eentje kindje krijgt, laat hem dan den liefde zien vanwege middel van opeten! Ideeën diegene wij hebben ontvangen: 🔹Snackbox van Amazon vol met mueslirepen, vijgenrepen, fruitleer, fruitsnacks, groenterietjes plus meer, van mijn oom 🔹Lasagne- plus hamburgersoep van mijn moeder (ik heb beide recepten gepost, mits jouw’ Ik ben geïnteresseerd!) Beide zijn vriezervriendelijk! 🔹Ene pot met philly cheese sloppy joes met eentje bereide kantkloswerk van geroosterde aardappelen (ie enige watten wij moesten exporteren wasgoed den aardappelen te den oven exporteren!) Samen met eentje gehaktsalade plus appels voordat eentje complete maaltijd plus sprankjes plus toegevoegd lekkernijen! …van eentje dierbare vriendin 🔹Enchilada-kit van Sam’s Club van den omwonenden 🔹Bevroren BBQ & ovenschotel van mijn schoonmoeder 🔹Ene verzorgingspakket van den tante van mijn man vol met zelfgemaakte koekjes, chocolaatjes, snacks plus thee 🔹Cold Brew Starbucks Coffee van eentje vriend Opeten is zoals mijn opinie huis dan bloemen! Wij kunnen noch wachten wegens enkele van dit ideeën te tradities wegens ie vanwege te geven aan iemand verschillend diegene vanwege den pasgeboren ontwikkelingsstadium gaat! Nuchter eentje ENORME schoonmaakster! Zeker te dit tijden waarin ie lastig is wegens zelfs maar veilig ie stulp te verlaten! Ik heb veel diepvriesmaaltijden vervaardigd, maar zij vereisten iedereen nog watten voorbereidend werkgelegenheid. Ie wasgoed zo massaal wegens dit voedselcadeaus te hebben wegens onzerzijds vanwege den eerste week met eentje nieuwe kindje te promoten!

gerelateerde artikelen

Back to top button