Culinaire Vreugde voor Iedereen

Eentje twee weken geleden hadden wij watten ‘party scones’ onder ene plaatselijke broodbakker plus diegene had ik nodig

Eentje twee weken geleden hadden wij watten “party scones” onder ene plaatselijke broodbakker plus ik moest er zelf ene twee maken. Ik heb Rainbow Sprinkle Scones van sallysbakeblog geprobeerd plus zij zijn super lekker. Ik had spoed plus koelde slechts 10 minuten plus zij verspreidden zichzelf tijdens ie likken (precies zoals zij waarschuwt 🤦🏻‍♀️)… zullen geduld aanbevelen plus den volledige koeltijd volgen. Enkele zeer kleine afwijkingen plus opmerkingen: . •Te positie van witten plus halfzoete chocoladestukjes gebruikte ik Funfetti cakebeslagchips •Ik gebruikte volle melk ter positie van slagroom ter den scones plus ie verglaassel •Ik raspte den boter noch, maar sneed hem ter blokjes plus gebruikte mijn deegsnijder wegens meng ie ingevolge den droge ingrediënten. •Ik wilde mini-scones, dus verdeelde ik ie deeg ter 3 cirkels plus sneed elk ter 8 plakjes, zodat jouw voordat dit recept ter totaal 24 mini-scones kreeg. Zij bakten tijdens 15 minuten. •Ik sprenkelde ie verglaassel erover ter positie van ie te onderdompelen. .

gerelateerde artikelen

Back to top button