Culinaire Vreugde voor Iedereen

Kerks verjaring voordat Colin! Mijn eerste poging uiteindelijk van eentje gelaagde cake. Noch helemaal zo

Kerks verjaring voordat Colin! Mijn eerste poging uiteindelijk wegens eentje ​​gelaagde cake te maken 🙂 Noch zo soepel mits mijn inspiratiefoto, maar overheen ie generaal best tevreden met hoe ie is worden. Ik gebruikte mijn favoriete recepten voordat chocolade- plus vanillebotercrème, samen met eentje nieuwe voordat gelaagde gele cake van sallysbakeblog. Ik denken dat ie chocoladeglazuur huis smaakt, dus dat is watten er tussen den liggen plus aan den uiterlijk ging. Ik heb vanille geproduceerd wegens te tinten met mijn neonvoedselkleuring. Ik heb alle recepten precies gevolgd – zelfs ie prote chic lillen voordat den taart (watten ik noch graag doen… maakt meer gerechten 😒). Ik weet noch zeker of ik dat nog eentje keer zullen tenuitvoerleggen? Wegens den combinatie van groenkleurig plus blauw verglaassel te maken, heb ik elke kleur appart op plastic folie geplakt plus vervolgens ie vel wegens ie verglaassel gewikkeld, zodat ik ie te mijn spuitzak kon tenuitvoerleggen. Daarna gebruikte ik groene plus blauwe hagelslag samen met gemalen Oreos voordat “afval” 🙃. . .

gerelateerde artikelen

Back to top button