Culinaire Vreugde voor Iedereen

Kerks vrijdagavond lieve mensen! Vandaag is eentje geweldige dag wegens diegene doelpunten te behalen plus

Kerks vrijdagavond lieve mensen! Vandaag is eentje geweldige dag wegens diegene doelen te behalen plus sterk den laatste dag van den week te te gaan👊🏼 • Vandaag zijn wij terug zoals den poot met mijn gebruikelijke chefssalade. Ik maak graag dit omvangrijke salades tijdens den lunch, omdat ik eeuwig zo klaar ben voordat mijn middagmaal! Elke dag rond 11:45 uur zegt mijn vlees precies: “Ie is zowat lunchtijd, toestaan wij gaan!” Ik heb routine! • Salade van vandaag – Onderstel van romaine – Ter blokjes gesneden worteltjes – Hardgekookt ei – Gesneden boarshead_official kalkoenvlees – Ter blokjes gesneden rode paprika – Fetakaas – Tortillareepjes voordat den crunch – Gegarneerd met garlic.expressions plus eentje klein ietsje balsamicoazijn • Watten deed heb jouw vandaag te lunchen?? •

gerelateerde artikelen

Back to top button