Culinaire Vreugde voor Iedereen

Gebakken fetapasta Wij hebben den tiktok-beroemde fetakaaspasta geprobeerd, maar dat gebeurde noch

🍅◻️ Gebakken fetapasta ◻️🍅 Wij hebben den tiktok-beroemde feta-kaaspasta geprobeerd, plus dit stelde noch teleur! Ik zullen ie ten zeerste aanbevelen wegens ie ooit te trachten! Zo makkelijk plus stijlvol! Ik volgde ie recept van grilledcheesesocial plus sneed ie doormidden omdat ik maar 1 pint tomaten had, plus ie is gewoon mijn man plus ik diegene ie nuttigen, dus ie wasgoed den perfecte hoeveelheid mits bijgerecht erbij onze gegrilde kip! Opmerkingen: • Te ie recept staat dat mits jou geen blokje feta kunt vinden (mijn Aldi is exclusief verkruimeld), jou KAN verkruimeld gewoontes, stapel ie gewoon te ie midden op! Voordat iedereen diegene speciaal erbij Aldi winkelt: jou kunt ginder nog steeds alle ingrediënten verkrijgen! Gewoonte gewoon verkruimeld! • Ik gebruikte gewoon eentje tournee cakevorm plus gedrang alles opzij, omdat ik ie recept halveerde (zie “na” plaatje), dit werkte prima! Ie recept suggereert dat den tomaten jawel treffen! • Mijn tomaten waren noch den uiterst verse, maar ik vind ie groots dat dit recept noch zo verse tomaten tweedehands plus zij groots maakt! • Ik heb den verse look toegevoegd NADAT ie rechtbank uit den oven kwam, zoals ie recept suggereert. Ik vond dit trant groots werken! Te veel recepten staat dat jou ie met den tomaat moeten roosteren. Mits ik ie uiteindelijk zo probeer, tijdsindeling ik den hele uitpuilend look. Laat mij te den reacties weten of jou dit hebt geprobeerd plus watten jou ervan vond!

gerelateerde artikelen

Back to top button