Culinaire Vreugde voor Iedereen

Geraspte BBQ-kipsandwiches met koriander-limoensla Kook BBQ-kip ter den

🍗😎 Geraspte BBQ-kipsandwiches met koriander-limoenslaw 😎🍗 Kook BBQ-kip ter den slowcooker of instantpot. Jij kunt elk recept tradities, of gewoon kipfilet plus jij favoriete BBQ-saus! Ik gebruikte aldiusa Kansas City Style BBQ. Dit is ene seizoensaankoop, dus mits jij van dit soorten houdt, slaatje dan ene voorraad ter! Den BBQ-kip heb ik vervaardigd mits diepvriesmaaltijd, zie vorige postbode! Voordat den slaw: Snijd 1 kleine struma steenkool grappig (ik gebruikte slechts den tweede van den struma, want ik eet hem enig!) Voeg fijngesneden rode ui toe (zoals smaakwaarneming, ik ben dol op rode ui!) Voordat den dressing gebruikte ik briannas_salad ter Creamy Koriander Limoen. Ook heb ik ie vruchtensap van 1 limoen, ene scheutje knoflookpoeder plus zoutig, plus ene twee scheutjes rijstazijn toegevoegd. Serveer doodmoe ene beroemd omvangrijk briochebroodje van Aldi! 🤤 1e maaltijd met BBQ-kip is klaar! Bewaar den overgebleven slaatje voordat den volgende dag! Zie volgende manifest!

gerelateerde artikelen

Back to top button