Culinaire Vreugde voor Iedereen

Gnocchi van zoete patat wordt veelal gecombineerd met ene gebruinde boter-saliesaus, maar t

Gnocchi van zoete patat wordt veelal gecombineerd met ene saus van gebruinde boter-salie, maar vanavond heb ik hem geproduceerd met basilicumpesto. Mijn pesto bestond voornamelijk uit basilicum… met ene ietsje peterselie plus bieslook erdoorheen gem, vermits ik zij te den tuin had. Den gnocchi zijn noch moeilijk wegens te maken… maar zij kosten welnu watten tijdstip plus ik ontvang steevast overal meel. Ie is moeilijk wegens zij er smaakvol uit te permitteren zien, maar zo weet jij dat zij zelfgemaakt zijn. Ik heb er eentje smaakvol geproduceerd, dus hij kreeg ene close-up op den stapsgewijze kiek 😊. Mijn gnocchi hebben vanavond stukjes pesto omdat ik den zoete patat te mijn keukenmachine heb gepureerd nadat ik pesto heb geproduceerd plus dit noch heb uitgewassen. Verzekeringspremie-smaak! Dit is halfbakedharvest zoete patat gnocchi recept. . . Ingrediënten: 2 middelgrote zoete aardappelen, gekookt – magnetron is prima, afgekoeld plus gepureerd (~2 kopjes) • 1 ei • 1/2 kopje ricottakaas • 1 theelepeltje zoutig • 2-3 kopjes meel (plus meer voordat ie uitrollen). . . Combineer den gepureerde zoete patat met ie ei, den ricotta, ie zoutig plus den peper. Stuurroer den meel erdoor plus start met vormen zodra er ene ruig deeg vormt. Voeg indien nodig meel toe totdat jij ene zacht deeg krijgt dat noch plakkerig is. Rol met behulp van segmenten van ie deeg op ene met meel bestoven oppervlak ene “sproeier” uit, snijd ie te kleine stukjes plus rol ie op ene gnocchi-bord of op den keerzijde van ene vork. Kook te gezouten, kokend water totdat zij drijven. Ik doet ie te batches. Bewaar ene percentage van ie kookwater voordat den saus diegene jij tweedehands. Ik deed 2 eetlepels boter te mijn uitgelekte pan, voegde den gnocchi toe totdat dit bruin begon te wordt plus zette waarna ie vuur uit. Ik heb 1/2 kopje kookwater plus ene schepje verse pesto toegevoegd. Serveer met Parmezaanse kaas. . .

gerelateerde artikelen

Back to top button