Culinaire Vreugde voor Iedereen

Goeiemorgen voordat dit smoothiekom plusteken dit smoothiekom inclusief • Zij is schoonheid

Goeiemorgen voordat dit smoothiekom plusteken dit smoothiekom inclusief 🥵 • Zij is schoonheid, zij is gratie, zij is overal lekker plusteken vult mij ​​dit zwoele zomerochtend!! • Den onderstel bestaat uit bevroren mango’s, ananas plusteken perziken met ene flinke handvol boerenkool, ene scheutje amandelmelk plusteken mijn vitalproteïnes collageenpeptiden + naturesbounty eiwitpoeder (mijn favoriete combo) • Daarna heb ik er amandelgranola, chiazaden, ene gezondheidsbevorderend bolletje pindakaas plusteken ene gesneden pisang! • Smoothie bowls zijn den laatste tijdstip mijn ochtendobsessie werd, probeer dit zeker ooit!! • •

gerelateerde artikelen

Back to top button