Culinaire Vreugde voor Iedereen

Groenten voordat ontbijt!! Groenten voordat ontbijt!! • Ik ben helemaal voordat den suprematie van salades

Groenten voordat ontbijt!! Groenten voordat ontbijt!! • Ik ben helemaal voordat saladesuprematie, voordat elke maaltijd van den dag! Ik denken dat ie super beslissend is wegens elke dag bladgroenten hierbinnen te krijgen plusteken mits dat betekent dat jij eentje heldere plusteken smaakvolle salade mits ontbijt moeten maken, dan zij dat zo! Normaal gesproken ben ik iemand diegene ‘s ochtends eentje groene smoothie maakt, maar vandaag had ik zin ter eieren zonder ie gewicht van brood mits vervoermiddel. • – Voet van boerenkool, broccolispruiten plusteken rode steenkool, allen gemasseerd met eentje scheutje verse citroen plusteken eentje klein scheutje olijfolie (jij moeten jij groenten masseren, zij wordt zoveel smaakvoller plusteken noch langer bitter mits jij masseert hoen!) -Vervolgens gegarneerd met twee gepocheerde eieren, zoutig, peper plusteken mijn eeuwige favoriete Everything But The Bagel-kruiden. • Watten had jij voordat ontbijt?? •

gerelateerde artikelen

Back to top button