Culinaire Vreugde voor Iedereen

Heeft iemand verschillend graag ene stokbroodje voordat ie opeten? Ie is ene van onze gunsten

Heeft iemand verschillend graag ene stokbroodje voordat ie opeten? Ie is ene van onze favoriete bezigheden uit onzerzijds vorige leven te Cleveland. Dit stokbrood is afkomstig van onze favoriete plaatselijke broodfabriek, honeyandrye, samen met mijn speciale kom voordat ie hakken van knoflookbrood, helemaal afkomstig van ene Geneesheer te the Park-evenement te Chagrin Falls, OH. Veelal rasp ik 1-2 teentjes verse look voordat ik er gekruide plusteken zonnebrandolie/balsamico aan toevoeg, maar vandaag gebruikte ik bevroren look ( geweldige plusteken handige sub). Ik maak mijn inherent Italiaanse smaakstoffen (recept hieronder) diegene te mijn kruidenkast staat plusteken gewoonte dit voordat sauzen plusteken ie op smaakwaarneming brengen van brooddipolie. Den dipolie bestaat uit vrijwel 1-2 teentjes geperste/geraspte look, 1-2 theelepeltje Italiaanse smaakstoffen, bedek met voornamelijk olijfolie plusteken ene scheutje oude balsamicoazijn. Indien wij noch zuivelvrij zullen zijn, zullen ik er zowel ene laagje geraspte Parmezaanse kaas leeg uitrichten. . . Italiaanse smaakstoffen: 2 el gedroogde basilicum • 2 el gedroogde oregano • 1 el gedroogde rozemarijn • 2 el gedroogde peterselie • 1 el gedroogde tijm • 1 el rode pepervlokken • 1 tl knoflookpoeder. . .

gerelateerde artikelen

2 Opmerkingen

Back to top button