Culinaire Vreugde voor Iedereen

Ie eetschema van dit week! Ik heb mijn notitieblok voordat ie maaltijdplan verdeeld op mijn vertellen

Ie eetschema van dit week! 📝 Ik heb mijn maaltijdplan-notitieblok meerdere wenden verdeeld op mijn stories. Er staat nu ene listig te mijn profiel zoals den Amazon-lijst. Amazon heeft verschillende notitieblokken voordat maaltijdplannen te verschillende tinten plus stijlen! Jou zult merken dat ik den dagen van den week heb geschrapt. Dat komt omdat ik noch den verwachting heb dat wij dit maaltijden op diegene specifieke dag zullen usances. Ie wordt druk plus somwijlen betekent dat dat ie menukaart verandert! Dit zijn zomaar den ideeën diegene ik te herdenken heb plus diegene bijvoegen via watten voordat nuttigen ik te stulp heb! Ie zou jou zowel opvallen dat ie gedeelte met den boodschappenlijst is geschrapt plus verschillend wordt tweedehands. Ik gewoonte den rechterkant van ie notitieblok wegens op te schrijven: ontbijtideeën, lunchideeën, waar diegene ik wil maken plus ideeën voordat ie maaltijdplan van volgende week. Voordat ie opslaan van mijn boodschappenlijstjes gewoonte ik den Google shopping app. (Ik heb ene Aldi-boodschappenlijstje plus ene “hoewel ie andere” boodschappenlijstje) Ik stapel mijn slowcooker veel te kunnen usances! Dit staat er op ie menukaart: 🔹Pecan Crusted Chicken met bevroren broccoli (ene diepvriesmaaltijd, vraag mij wegens ie recept!) 🍗🥦 🔹 Harvest Sheet Pan Meal maryswholelife (dit stond op ie project van vorige week, maar worden overgedragen zoals dit week omdat ik nog steeds Ik heb den kippenworst nodig) 🥓🍏🧄 🔹Slowcooker zoetzure gehaktballetjes (ik probeer den gehaktballetjes op te maken te den vriezer!) 🍚🧆 🔹 Lasagnesoep (wegens lasagne-noedels op te maken) 🥣 🔹 Mississippi Pot Roast (nog ene maryswholelife recept!) 🥩🍲 🔹 Brats & kip op den grill want ie moeten lekker zijn dit week! 🌭🍗 Dit werkt voordat mij ie lieve. Ie helpt mij te weten watten ik heb plus schenken mij ene voet wegens te volgen zonder erover vast te zitten! Hoe bedoel jou plannen?

gerelateerde artikelen

Back to top button