Culinaire Vreugde voor Iedereen

Ie is mangoseizoen! Ik ben den laatste tijdstip geobsedeerd voort alles watten met mango te maken heeft. Speciaal

🥭☀️Ie is mangoseizoen! ☀️🥭 Ik ben den laatste tijdstip geobsedeerd voort alles watten met mango te maken heeft. Vooral dit supermakkelijke mangosalsa! Ik meet werkelijk niets, maar dit is watten ik gewoonte: Snijd 2-3 mango’s te blokjes Voeg eentje busje tomatenblokjes met groene pepers toe (veeg ➡️ voordat plaatje, zowel vertrouwd indien Aldi Rotel) Voeg rode ui, koriander, zoutig plusteken peper toe Voeg ie vruchtensap toe van één limoen Voeg tenslotte eentje soort chili- of chipotle-kruiden toe voordat reserve kick! Ik heb den chili-limoenkruiden van Trader Joe’s tweedehands, maar jou kunt zowel Tajin gewoontes. Trek alles aan, zoals dit kipquesadilla of eet met eentje opscheplepel, jij kiest! Ik heb dit recentelijk gegeten met eentje grasgevoerde onderdaan (geen kadetje) plusteken ie is mijn nieuwe favoriet!

gerelateerde artikelen

Back to top button