Culinaire Vreugde voor Iedereen

Ie ultieme troostvoedsel voordat na den verloftijd: zelfgemaakte spaghetti. Ik heb ie tenslotte uitgetest

Ie ultieme troostvoedsel voordat na den verloftijd: zelfgemaakte spaghetti. Ik heb tenslotte ene copycat-kruiden uitgeprobeerd diegene past erbij mijn favoriete spaghetti: Kraft Tangy Italian opbergruimte mix! Ie is redelijk dichtbij, dus ik ben er blijmoedig mee. Ie recept maakt voldoende kruidenmix voordat vijf segmenten spaghetti van 1 pond. Mijn voorraadkast is vol plus ik ben er klaar voordat wegens dit op mijn stookinrichting te zetwerk voordat frisse herfstavonden. . Ingrediënten: 2 eetlepels knoflookzout • 2 eetlepels uienpoeder • 2 eetlepels suiker • 2 eetlepels gedroogde oregano • 2 eetlepels gedroogde peterselie • 2 theelepeltje peper • 1/2 theelepeltje gedroogde tijm • 2 theelepeltje gedroogde basilicum • 2 eetlepels zoutig. . Meng was te ene kom. Meet 2 eetlepels kruidenmix be plus doen dit te aparte mini-ziploc-zakjes. Jij zullen er 5 willen krijgen. Wegens spaghettisaus te maken, combineer 1 kruidenpakket (2 eetlepels) met twee lonken tomatenpuree van 250 ml plus 32 oz water te ene koekepan of pan op middelhoog vuur. Ik voeg zowel 1 pond gehakt toe, gebakken met ui. Laat 10-15 minuten sudderen plus voeg water plus reserve knoflookzout toe totdat den gewenste consistentie plus smaakwaarneming. Serveer met 1 pond gekookte pasta. .

gerelateerde artikelen

Een commentaar

Back to top button