Culinaire Vreugde voor Iedereen

Honingkrokante appelsalade met maanzaaddressing Ik wilde vanavond noch zieden plus a

🍯🍎Honeycrisp Appelsalade met Maanzaaddressing 🍯🍎 Ik had vanavond geen zin wegens te zieden plus had zowel geen zin wegens uit opeten te gaan. Wij kozen voordat diepvriespizza, maar ik denken: ik neem vooraf eentje salade plus mits ik dan nog zucht heb, neem ik zowel pizza! Ik heb recentelijk geleerd dat ie gemakkelijker is wegens te trachten goede voeding plus goede gewoonten toe te voegen ter positie van alhoewel ie slechte voedsel plus den slechte gewoonten volledig weg te nemen. Ginder schenkkan ik mee werken! Uiteindelijk heb ik maar één stuk pizza gegeten. Plusteken dat had ik werkelijk noch ooit nodig! Dit salade wasgoed zó lekker! Indien jou nog steeds ter mij bent, dit is watten ik heb tweedehands: 🥬 Gemengde groente van aldiusa (den surplus van ie bakje dat overbleef van voorheen dit week) 🍎 Honeycrisp naamafroeping 🥑 Avocado 🧀 Parmezaanse kaas (ik heb ie blokje gekocht ter positie van den versnipperd, zoveel lekkerder!) 🧴briannas_salad ter maanzaad 🥜 orchardvalleyharvest gemengde notenhouten, den geglazuurde pecannotenvariant. (Dit ruk ik op ter Huis Goods!) Zo lekker! Watten is jouw favoriete vrijdagavondmaaltijd? Laat ie mij weten ter den reacties!

gerelateerde artikelen

Back to top button