Culinaire Vreugde voor Iedereen

Ik behoor misschien totdat den minderheid van mensen diegene den voorliefde geven aan droge (versus kleverige) rijstkrispierepen

Ik behoor misschien totdat den minderheid van mensen diegene den voorliefde geven aan droge (versus kleverige) rijstkrispierepen. Ik zie zowel dat den meeste recepten dit Rice Krispie-traktaties vermelden (geen “repen”). Misschien is ie ene Dakota-ding? Hoe dan zowel, daar ik noch toereikend gebruinde boter schenkkan krijgen, hierbij nog ene recept erop: bruine boter Rijst Krispie “traktaties” van dinnerthendessert . Den gebruinde boter vermindert den zoetheid plusteken geven zij ene vanille/karamel-smaak. Mijn enige lichaamsgebrek wasgoed ie gewoonte van 7 kopjes Rice Krispies (ter positie van den 6 ter ie recept) omdat ik te veel ter mijn maatkom goot plusteken er gewoon mee doorging. Zij kwamen volmaakt uit volgens den drogere textuur diegene ik verkoos (zoals den ter den winkelzaak gekochte), dus ik zullen den volgende keer zowel 7 kopjes doet. . .

gerelateerde artikelen

Back to top button