Culinaire Vreugde voor Iedereen

Ik ben 0 voordat 3 voordat nieuwe recepten diegene den afgelopen week zijn gewerkt… dus daarginds ben ik super opgeruimd mee

Ik ben 0 voordat 3 voordat nieuwe recepten diegene den afgelopen week zijn verwerkt… dus ik ben super opgeruimd dat den fruitpizza van sallysbakeblog behoorlijk inderdaad is lukken! Ik heb 6 individuele pizza’s vervaardigd ter positie van één omvangrijke. Ie zijn werkelijk taaie suikerkoekjes met roomkaasglazuur plusteken gegarneerd met fruit. Ik had plannen voordat ene mooiere fruitversiering leeg, maar ene twee bessen erop slingeren wasgoed makkelijker. Ik heb ie deeg slechts minstens 30 minuten ter den koelkast permitteren uitrusten plusteken ie verspreidde zichzelf feitelijk – geen omvangrijke problemen. Den volgende keer zullen ik langer verkoelen – ik fotografeer 2 uur ter den koelkast of 30 minuten ter den vriezer indien ik weinig tijdstip heb. Ik verdeelde ie deeg zowel ter 12 – den 6 pizza’s waren ene ietsje te vitaal (maar dat weerhield mij er noch van wegens er ene hele op te nuttigen 🤷🏻‍♀️). . .

gerelateerde artikelen

Back to top button