Culinaire Vreugde voor Iedereen

Ik ben er noch van overtuigd dat ie roosteren van onze pompoenpitten den moeite waard is… maar ie is welnu zo werd

Ik ben er noch van overtuigd dat ie roosteren van onze pompoenpitten den moeite waard is… maar ie is ene traditie werd, dus hier zijn wij dan. Ik heb dit schooljaar ene nieuwe techniek geprobeerd plusteken ie onkundige den uitgelezene totdat nu toe. Ik heb den zaden twee keer gewassen ter ene uitgestrekte kom vol water wegens den warboel schoon te maken, plusteken liet den lucht vervolgens ene nacht opdrogen op ene schone bakplaat. Verwarm den oven voordat op 425. Meng 1 lepel gesmolten boter vanaf 1 kopje zaden ter ene uitgestrekte kom (ik had 4 kopjes, dus 4 eetlepels boter). Strooi 1-2 theelepeltje zoutig plusteken stuurroer wegens den zaden gestaag te verbergen. Verdelen den zaden op ene met bakpapier beklede bakplaat ter ene gelijkmatige verachtelijk plusteken kattenbak met tussenpozen van 5 minuten (verwijder plusteken stuurroer) totdat zij goudbruin zijn. Mijn batch van vandaag duurde ~ 20-25 minuten. Eenmalig volledig geroosterd, bestrooi zij indien gewenst met toegevoegd smaakstoffen – gewoon zoutig of watten jou maar wilt. Ik heb zoals smaakwaarneming mijn zelfgemaakte popcornkruiden tweedehands. Laat verkoelen plusteken bewaar ter ene luchtdichte verpakking. . .

gerelateerde artikelen

Back to top button