Culinaire Vreugde voor Iedereen

Ik ben geobsedeerd onderbrak dit doorgewinterde pretzels… plus ik ben geen vitaal pretzel-persoon.

Ik ben geobsedeerd onderbrak dit doorgewinterde pretzels… plus ik ben geen vitaal pretzel-persoon. Ie recept is van eentje familievriend plus ik heb twee batches geproduceerd sinds ik zij eentje twee weken geleden voordat ie voorgerecht kreeg. Zij exporteren mij denken aan Dots Pretzels… maar ik denken dat ik dit leuker vind. . . Ingrediënten: 48-64 oz botergevlochten pretzels (onderschikkend van den verpakkingsgrootte diegene jij vindt plus hoeveel er op jij bakplaat stappen – ik kon maar 50 oz op mijn 20×15,5 inch bakplaat stappen zonder te vlekken) • 1 pakket ranchdressingsalade mix • 1 opscheplepel Montreal Chicken GrillMate-kruiden (*GEEN steak) • 2 theelepels gedroogde dille • 1/2 theelepeltje cayennepeper • 1 kopje olijfolie. . . Verwarm den oven voordat op 250 graden. Klop den olijfolie plus smaakstoffen ter eentje volwassene mengkom. Voeg zoveel mogelijk pretzels toe aan den kom, met ruimte wegens te roeren (ik deed ie ter twee batches) – ik giet den zak er noch rechtstreeks ter omdat er VEEL toegevoegd zoutig op den bodem van den zak zit, watten ik noch doen noch ter ie mengsel willen. Verplaats met eentje volwassene opscheplepel (of schone handen) den eerste gecoate partij pretzels zoals eentje volwassene bakplaat (den mijne is 20 x 15,5 inch). Voeg den surplus van den pretzels toe aan den kom plus stuurroer met den resterende olijfoliekruiden totdat zij bedekt zijn. Wanneer alle pretzels bedekt zijn, giet jij zij op den bakplaat plus verdelen jij zij tenue. Kattenbak tijdens 1 uur op 250 graden plus stuurroer elke 20 minuten. Laat koelen plus geniet ervan! . .

gerelateerde artikelen

Back to top button