Culinaire Vreugde voor Iedereen

Ik ben weer terug ter ie verse pasta-spel met mijn nieuwe pastarolleropzetstukken voordat mijn mihoen

Ik ben weer terug ter ie verse pasta-spel met mijn nieuwe pastarollerhulpstukken voordat mijn mixer! ZO veel gemakkelijker dan met den hand wentelen plusteken snijden. Daarenboven zijn den noedels even vitaal? Ie deeg wordt vervaardigd ter den keukenmachine, watten zowel tijdstip plusteken warhoop scheelt (*bespaart geen vaat, maar ginds is den vaatwasser voordat). Ik heb intact veel basilicum ter mijn tuin, dus ik heb vandaag basilicumpasta vervaardigd. . . Ingrediënten: 4 eieren • 1 kopje griesmeelmeel • 1,5 kopje meel voordat alle doeleinden • 1/3 kopje verpakte verse basilicumblaadjes • 1 lepel olijfolie • 1 theelepeltje zoutig. . . Pureer den eieren plusteken basilicum 4-5 keer ter den keukenmachine. Voeg alle overige ingrediënten toe plusteken verwerken vervolgens op lage tempo totdat er eentje deegbal vormt. Leg ie deeg op eentje met meel bestoven oppervlak plusteken verdelen ie ter 4 weerga segmenten. Wikkel ie ter plastic plusteken laat ie 30-60 minuten via kamertemperatuur toerusten voordat u ie rolt plusteken snijdt. Ik sneed fettuccine na ie wentelen totdat eentje “4”… maar den volgende keer denken ik dat ik eentje 2 of 3 zou trachten… zij waren eentje ietsje te dik voordat mij. Eenmalig gesneden, werp ie griesmeelmeel erdoor plusteken schraal lopend 30 minuten. Kook onmiddellijk of bewaar ter den koelkast (maximaal 3 dagen) of vriezer. . .

gerelateerde artikelen

Back to top button