Culinaire Vreugde voor Iedereen

Ik bevroor vrijwel twee kopjes watermeloen ter blokjes, denkend dat ik voordat mijzelf eentje soort f

Ik bevroor ~2 kopjes watermeloenblokjes, denkend dat ik den komende weken eentje soort bevroren wijn-/cocktailtraktatie voordat mijzelf zullen maken… maar ter positie daarvan had ik eentje namiddag zin ter eentje fruitige ijslolly. Omdat ik geen ijslolly’s, materialen voordat ie maken van ijslolly’s heb, of ie geduld ter ie generaal wegens zij te permitteren bevriezen… wasgoed mijn vergelijk dit watermeloensorbet. Voordat 2 segmenten zijn ie 2 kopjes bevroren watermeloenblokjes, 1/3 kopje gezoete gecondenseerde melk plusteken eentje snufje zoutig. Pureer ter eentje keukenmachine plusteken klaar! Jij kunt ie meteen leegeten voordat eentje “soft serve”… of eentje twee uur invriezen indien jij wilt. . .

gerelateerde artikelen

Back to top button