Culinaire Vreugde voor Iedereen

Ik zout tenslotte uit mijn oude receptensleur plus probeerde iets televisiejournaal. Dit is “Likken

Ik zout tenslotte uit mijn oude receptensleur plus probeerde iets televisiejournaal. Dit is thepioneerwoman “Gebakken geitenkaaspasta”. Ie is eentje kleine variatie op den pasta-rage met gebakken tomaten plus feta diegene recentelijk den uitstapje deed. Indien jou van geitenkaas houdt, zul jou dit pasta groots vinden. Mijn baktijd wasgoed 35 minuten plus ik sloeg den tomaten kapot wegens den saus te maken (stap 3 op mijn tweede plaatje) – handelen ie langzaam, ga achteruit plus draag eentje schort! Slechts eentje twee afwijkingen: ik gebruikte gedroogde oregano (plus voegde zowel 1 theelepeltje gedroogde peterselie toe) plus op ie einde haast eentje halve kop basilicumpesto. Ik heb noch alle gekookte pasta toegevoegd – nipt zoveel mits mijn 9×13 zullen bevatten plus nog steeds zullen kunnen mixen. . .

gerelateerde artikelen

Back to top button