Culinaire Vreugde voor Iedereen

Ik denken dat mijn pannenkoekwervelingen/slangen eentje volwassene klapper zullen wordt te den nageslacht… bu

Ik denken dat mijn pannenkoekwervelingen/slangen eentje volwassene klapper zullen wordt te den nageslacht… maar dat wasgoed noch zo. Uiteindelijk heb ik den meeste ervan ter werkelijke moedervorm gegeten: koud plusteken verdord tussen den behoeften van den peuter vanwege. Ik heb ie veganistische pannenkoekrecept van nytcooking tweedehands wegens zij ei- plusteken zuivelvrij te vasthouden… Ik heb gewoon eentje ietsje vanille toegevoegd voordat den smaakwaarneming. . Ingrediënten: 2 kopjes meel • 1,5 kopje havermelk • 2 theelepeltje azijn • 1 theelepeltje vanille • 2 eetlepels suiker • 1,5 theelepeltje bakpoeder • 1/2 theelepeltje zuiveringszout • 1/2 theelepeltje zoutig. . Klop den droge ingrediënten vanwege mekaar plusteken zet opzij. Meng ter eentje aparte kom of volwassene maatbeker den natte ingrediënten, met vanille, plusteken giet dit te den droge ingrediënten. Klop totdat er geen strepen meel meer zijn (sommige klontjes zijn oké). Klop er eentje ietsje toegevoegd havermelk vanwege indien ie deeg te dik lijkt – ik heb dit keer eentje toegevoegd 1/4 kopje toegevoegd. Ik gebruikte eentje plastic kruidenflesje wegens swirls te maken – ie wasgoed eentje ietsje lastig wegens ie dikke deeg erin te krijgen plusteken ik verloor watten tijdens ie veranderingsproces. .

gerelateerde artikelen

2 Opmerkingen

  1. How do you bake and turn a pancake snake and keep them looking good? You’re a superb pancake maker!!

  2. I love this idea, and laughed when you said your kids weren’t interested. Classic toddlers.

Back to top button