Culinaire Vreugde voor Iedereen

Ik waanvoorstelling totdat nader order overheen dit Eggs Benedict’s • Dit klassieker

Ik waanvoorstelling totdat nader order overheen dit Eggs Benedict’s🤩🍳 • Dit klassieke brunchmaaltijd is ofschoon jaren mijn favoriet plus ik denken dat ik den lieve of den lieve heb gevonden. • Den koekjes waren glutenvrij, maar jou zullen ie nooit weten, zij waren vitaal plus speels plus vol van smaakwaarneming. Den boerenham er leeg wasgoed totdat te den volmaaktheid gezouten plus gekruid. Den boerenkool wasgoed uitstekend indien buffer van den zoute ham totdat ie lekkere gepocheerde ei plus daarna wasgoed den hollandaise ongelooflijk! • Ik heb den drankjes noch ooit aangeraakt. Mimosa’s plus Belini’s: heerlijk. Blackberry-muilezel: ongeëvenaard. Huissangria: geweldig. • Iets ten noorden van Broad te Charleston, jou hebt mij onder den indruk!! •

gerelateerde artikelen

Back to top button