Culinaire Vreugde voor Iedereen

Ik gewoonte mijn mandolinesnijder nagenoeg nooit, maar hier zijn wij dan – twee keer ter één week. Dit

Ik gewoonte mijn mandolinesnijder nagenoeg nooit, maar hier zijn wij dan – twee keer ter één week. Dit keer heb ik kind Yukon-aardappelen ter den lijvigheid gesneden. Roep zowel zoals mijn speciale want diegene mijn vingers beschermt tegen snijden tijdens ie veranderingsproces 🙃. Den uien wordt gekaramelliseerd plus den aardappelen krijgen den smaakwaarneming van den smaakstoffen. Ik had zelf ene intact pakket kunnen opeten. . Ingrediënten: krieltjes, gesneden • zoete ui, gesneden • olijfolie • verse rozemarijn plus tijm • boter • zoutig plus peper. . Werp den gesneden aardappelen plus ui ter olijfolie plus positie zij op ene dubbele verachtelijk stevig aluminiumfolie. Kruiderij aan alle kanten royaal met peper plus zoutig. Voeg ene twee plakjes boter van 1/2 opscheplepel toe plus garneer met den takjes verse smaakstoffen. Wikkel den folie op, zet den zijkanten vast plus positie zij op den grill (zij waren zwaar, dus wij kookten op ene bakplaat). Onze grill wasgoed ~600 graden, dus dit waren na 20 minuten op indirecte warmte op ie voornaamst stellage gaar. Zij zullen reserve lekker zijn met watten versgebakken geraspte oude cheddarkaas… maar diegene calorieën hebben wij vanavond overgeslagen. Trek voordat ie serveren den kruidentakjes eraf plus voeg indien nodig meer zoutig toe. .

gerelateerde artikelen

Back to top button