Culinaire Vreugde voor Iedereen

Ik had 4 zeer rijpe bananen (~2 kopjes gepureerd)…dus ik maakte eentje dubbele batch van eentje nieuwe geobsedeerd

Ik had 4 zeer rijpe bananen (~2 kopjes gepureerd)…dus ik maakte eentje dubbele batch van eentje opzienbarend recept voordat bananenmuffins: kaneelswirl-bananenmuffins van cremedelacrumb1. Dit zijn zeker huis dan ie laatste recept dat ik heb geprobeerd. Ik volgde vrijwel ie recept, uitgezonderd dat ik eentje flinke theelepeltje kaneel aan ie (dubbele batch) muffinbeslag toevoegde plus ik 1 theelepeltje kaneelsuiker doodmoe den gevulde beslagbekers deed plus ronddraaide (te positie van 1/2 te ie midden te uitvoeren plus 1/2 doodmoe). Den mijne werden te 15-17 minuten verricht met behulp van den trant diegene te haar handboek wordt beschreven (425 x 5 minuten, daarna teruggebracht totdat 350). . .

gerelateerde artikelen

Back to top button