Culinaire Vreugde voor Iedereen

Ik had ene verfrissend bakproject nodig wegens uit te trachten. Gewoonte recept voordat zachte suikerkoekjes (dou

Ik had ene verfrissend bakproject nodig wegens uit te trachten. Met behulp van ie sallysbakeblog-recept voordat koekjes met zachte suiker (dubbele batch plusteken ik gebruikte 1 theelepeltje pompoentaartkruid vanaf batch te positie van amandelextract), maakte ik ongeacht ie gewone deeg ene twee kleine kommen met geel, oranje plusteken stopteken deeg. Ik heb ene gemarmerd deeg geproduceerd met den 3 tinten, ie 1/4 inch uitgerold plusteken cirkels plusteken doorbladeren uitgesneden. Ik deed idem voordat ie gewone deeg plusteken verwisselde vervolgens den doorbladeren. Gekleurde cirkels kregen effen doorbladeren plusteken effen cirkels kregen gekleurde doorbladeren. Nadat ik den vormen weer te jawel had gezet, gingen den gekoelde koekjes 20 minuten te den koelkast voordat zij gingen gevangenissen. Ik had zowel nog watten reserve blaadjes op ie einde plusteken bakte diegene indien minikoekjes. Ik hou noch zo van verglaassel, dus dit blijven onberijpt. Indien gewenst schenkkan er voordat ie gevangenissen watten schuursuiker doodmoe wordt ge (maar diegene heb ik noch). .

gerelateerde artikelen

Back to top button